قارچ قهوه ای سرشار از بسیاری از ترکیبات زیست فعال است که ممکن است از سرطان و بیماری قلبی محافظت کند و همچنین به بهبود کنترل قند خون و سلامت روده کمک کند.
شما می توانید قارچ های سفید را در ارائه های مختلف مانند تازه، منجمد، کنسرو شده، خشک شده و پودر پیدا کنید.
قارچ های تازه ماندگاری کوتاهی بین 3 تا 4 روز دارند. بنابراین، انجماد، کنسرو کردن، و خشک کردن برخی از روشهایی هستند که برای افزایش عمر مفید آنها بدون به خطر انداختن کیفیت غذایی آنها استفاده میشوند (منبع مورد اعتماد 36).
می توانید قارچ های تازه و خشک خود را به صورت پخته یا خام میل کنید. در صورت تمایل، میتوانید قارچهای خشک را با خیساندن آنها در آب آبرسانی کنید.
با این حال، ممکن است بخواهید انواع منجمد و کنسرو شده را بپزید، زیرا ممکن است بافت آنها در طول پردازش کمی تغییر کرده باشد.
در نهایت، پودر قارچ سفید عمدتاً برای افزایش ارزش غذایی غذاها، به ویژه برای افزایش محتوای پروتئین محصولات پخته شده استفاده می شود.
میتوانید قارچهای سفید را به روشهای مختلفی از جمله تازه، خشک، کنسرو شده، منجمد یا پودر شده میل کنید.
قارچهای سفید به دلیل طعم ملایم و بافت نرمی که دارند، افزودنی عالی برای انواع غذاها هستند. کلاهک و ساقه هر دو خوراکی هستند و می توانید آنها را به صورت پخته یا خام مصرف کنید.
در اینجا چند پیشنهاد در مورد نحوه اضافه کردن آنها به رژیم غذایی شما وجود دارد:
آنها را برش بزنید و به صورت خام به سالاد مورد علاقه خود اضافه کنید.
آنها را در روغن زیتون با سیر، رزماری، نمک و فلفل تفت دهید تا یک طرف قارچ پخته شده باشد.
آنها را به همراه سایر سبزیجات و پروتئین انتخابی خود به سرخ شده اضافه کنید.
آنها را با تخم مرغ های همزده بپزید یا برای یک صبحانه سالم آنها را به عنوان پرکننده به املت اضافه کنید.
آنها را در دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) با شاخه های رزماری و آویشن برای یک میان وعده ترد تفت دهید.
آنها را با هویج، تره فرنگی، سیر و پیاز تفت دهید و در آب بجوشانید تا یک آبگوشت قارچی مقوی و سالم درست کنید.
همچنین میتوانید پودر آن را بخرید و به غذای پخته بعدی خود اضافه کنید.