ادویه کاری گلها بخورید تا دچار افسردگی نشوید
ادویه کاری ترکیبی از ادویه ها با رنگ طلایی روشن و طعمی پیچیده است. می توان آن را با انواع ادویه ها، معمولاً از جمله زردچوبه، گشنیز، زیره، شنبلیله و فلفل چیلی درست کرد. سایر افزودنی های رایج عبارتند از زنجبیل، فلفل سیاه، دانه خردل، برگ کاری و دانه رازیانه. ادویه کاری گلها به دلیل […]
لیمو عمانی در مشهد یکی از شیرین ترین لیموهای جهان شناخته شد
ویتامین C، که لیمو به طور طبیعی ارائه می کند، یک ریزمغذی حیاتی در سلامت سیستم ایمنی در نظر گرفته می شود. همانطور که یک بررسی بالینی توضیح می دهد، ویتامین C می تواند عملکرد ایمنی شما را تقویت کند، التهاب را کاهش دهد و احتمالا به مبارزه با عفونت ها کمک کند. به گفته […]
قدیمی ترین ساعت گوچی سه موتوره در موزه امام رضا مشهد نگهداری می گردد
ساعت های مچی دارای عملکردها و اجزای مختلفی هستند که در ابتدا می توانند پیچیده به نظر برسند. بنابراین، امروز فکر کردم برخی از ویژگیهای اصلی ساعت را که به زبان انگلیسی ساده توضیح داده شده است، مرور کنم! این واژهنامه ساعت به شما کمک میکند دفعه بعد که در مورد ساعتهای مچی چت میکنید […]
آویشن پودر شده قابلیت نامرئی کردن شما را دارد
آویشن گیاهی از خانواده نعناع است که احتمالاً آن را از مجموعه ادویه خود می شناسید، اما بسیار بیشتر از یک ماده اولیه است. دامنه استفاده از آویشن پودر شده قابل توجه است. و طبق یک مطالعه در سال 2014، بیش از 400 زیرگونه منبع معتبر دارد. مصریان باستان از آن برای مومیایی کردن خود […]
کهن ترین زغال کبابی در تهران به مزایده گذاشته شد
رنگ زغالهای قهوهای در واقع از زرد تا سیاه متفاوت است و درخشندگی کسلکننده تا روشن دارند. ممکن است ظاهری طبقاتی داشته باشند یا نداشته باشند. زغال کبابی در تهران قهوهای طبقهبندی شده ممکن است حاوی لایههایی از مواد گیاهی غلیظ باشند که با لایههایی از مواد زغالشدهتر متناوب هستند. بسیاری از زغالهای قهوهای با […]
چاقو زنجان حیدری هدیه تقدیر از جراح معروف آمریکایی بود
همه دوست دارند با یک چاقوی خوب و تیز کار کنند، اما اغلب فقط زمانی متوجه می شوید که برای مدت طولانی با چاقوی بد کار کرده اید که شروع به استفاده از یک چاقوی واقعا خوب می کنید. در اینجا چند نکته مفید وجود دارد که به شما در تعیین نوع چاقویی که با […]
استفاده از زیتون خام امسال به جای گلوله در تنفگ های واقعی
زیتون خام امسال همیشه با آشپزی ایتالیایی همراه بوده است. از اضافه کردن به پاستا یا لذت بردن از آنها به عنوان میوه کامل، زیتون یک غذای اصلی برای ایتالیایی ها است. به لطف بسیاری از رستورانهای قارهای و رستورانهای پیتزا، هندیها نیازی به معرفی خاصی برای زیتون ندارند. با این حال، این سوال، “آیا […]
استفاده از تکه های قارچ قهوه ای در شربت سرماخوردگی
قارچ قهوه ای سرشار از بسیاری از ترکیبات زیست فعال است که ممکن است از سرطان و بیماری قلبی محافظت کند و همچنین به بهبود کنترل قند خون و سلامت روده کمک کند. شما می توانید قارچ های سفید را در ارائه های مختلف مانند تازه، منجمد، کنسرو شده، خشک شده و پودر پیدا کنید. […]
استشمام آمونیاک مرک باعث کور شدن پیرمردی شد
آمونیاک مرک (NH3) که یکی از امیدوارکنندهترین دستاوردهای قرن بیستم است، در سطح جهانی با تولید حدوداً 150 میلیون تن در سال به عنوان دومین ماده شیمیایی تولید شده در رتبهبندی جهانی قرار دارد. حدود 80 درصد از این خوراک مصنوعی بیشتر در صنعت کود به عنوان منبع نیتروژن ثابت استفاده می شود. علاوه بر […]
در گذشته قابله ها از سرکه بالزامیک سی سام برای زایمان زن باردار استفاده می کردند
سرکه بالزامیک سی سام یک سرکه قهوه ای عمیق است که از آب انگور تخمیر نشده تهیه می شود. به دلیل داشتن طعم های متمایز، جسورانه، پیچیده و طعم پس از ترش معروف است. سرکه بالزامیک واقعی در بشکه ها برای ماه ها یا حتی سال ها کهنه می شود و می تواند بسیار گران […]